www.MijnMondhygieniste.nl

Dit is de website van C.J.E. Warning, mondhygiŽniste in Delft.

Inschrijven

Voordat u voor het eerst behandeld kunt worden, moet u worden opgenomen in het patiŽntenbestand. Hiervoor worden uw persoonlijke gegevens opgenomen en er worden wat vragen gesteld over uw medische geschiedenis. Dit kan uiteraard tijdens de eerste behandeling maar het bespaart behandeltijd door dit thuis via deze website te doen.

Lees de huisregels goed door en vul beide delen van het inschrijfformulier in. Neem bij uw eerste afspraak de formulieren ondertekend mee en vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Klik hier om de huisregels te openen.

In het eerste deel vult u uw persoonlijke gegevens in. Druk daarna de pagina af (met CTRL + P of via "Bestand" en dan "Afdrukken") en onderteken het afgedrukte document nadat u heeft gecontroleerd of de gegevens op het document correct zijn ingevuld en afgedrukt. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Om een behandelplan op te stellen dat beter past bij een ziektebeeld of om een beter beeld te krijgen van de situatie in de mond is het nodig dat u een medische vragenlijst invult. Vul de lijst zo volledig mogelijk in en onderteken deze. Klik hier voor de medische vragenlijst.

Wilt u mij bij ieder bezoek informeren omtrent veranderingen in de door u verstrekte informatie.

Laatste update: 10-05-2012
U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze site.