www.MijnMondhygieniste.nl

Dit is de website van C.J.E. Warning, mondhygiŽniste in Delft.

Mijn Praktijk

Mijn praktijk is gevestigd in de voormalige tandartspraktijk van W.B. Mulder gelegen aan de Oude Delft in de historische binnenstad. Voor een routebeschrijving of parkeerplaatsen in de buurt kunt u kijken onder routebeschrijving. De openingstijden zijn voorlopig:

  • Maandag 08:00 - 20:00
  • Vrijdag 10:00 - 20:00
  • Zaterdag 08:00 - 17:00
Voor deze dagen kunt u een afspraak maken.

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als mondhygiŽniste. Voordat ik mijn eigen praktijk startte, ben ik in verschillende mondhygiŽnistenpraktijken werkzaam geweest als waarnemer. Daarna heb ik ongeveer anderhalf jaar in een algemene tandartsenpraktijk in Delft gewerkt en sinds kort ben ik dus begonnen als zelfstandig vrijgevestigde mondhygiŽniste. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van MondhygiŽnisten.

Mijn idee van een goede behandeling is een behandeling die niet alleen is toegespitst op de medische indicatie, maar ook is afgestemd op de wensen van de patiŽnt. Daarom vind ik het belangrijk dat samen met de patiŽnt het behandelplan opgesteld wordt. Er zijn namelijk vele mogelijkheden buiten het reguliere behandelprotocol. Zo kunnen er bijvoorbeeld drie korte afspraken worden gemaakt in plaats van ťťn lange of het tempo van de behandeling kan worden aangepast. Goede communicatie is hierbij onmisbaar. Als u vragen of wensen heeft kunt u dit altijd direct tijdens de behandeling aangeven.

Laatste update: 10-05-2012
U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze site.